Tales of Dr. Dolittle

Ny rolig slot: Tales of Dr. Dolittle!

Tycker du att du känner igen namnet Dr. Dolittle? Då tänker du säkert på den magiska doktorn som kunde prata med djur, vilket är helt rätt! För en månad sen ungefär släpptes en ny slot från Quickspin som kallas Tales of Dr. Dolittle som handlar om just honom! Sagorna som spelet är baserat på kommer från författaren Hugh Lofting. Om du gillar djur och slots med spännande sagotema är Tales of Dr. Dolittle verkligen ett spel för dig!

Spela Dr.Dolittle på Casumo nu! 

Tales of Dr. DolittleSagotema med djur

I denna slot stöter du på en hel del djur, bland annat papegojan Polynesia, hunden Jip och hästen vid namn Toggle. Självklart möter du även huvudpersonen också, Dr. Dolittle, som dessutom bär på en hel del spännande funktioner. Spelet har 25 stycken vinstlinjer och hög en RTP på 96,72 procent. Quickspin är kända för att skapa slots med en hög RTP, så vi förväntade oss inget annat!

Håll utkik efter dessa roliga funktioner

Sloten innehåller både respinfunktioner på olika vinstkombinationer och en riktigt härligt bonusspel. Respinfunktionen aktiveras när du får en vinnande kombination på hjulen, då stannar alla vinnande kombinationer ett nytt snurr körs. Får du fler vinnande kombinationer stannar de också och ett nytt snurr inträffar. Respinrundan avslutas när inga fler vinnande kombinationer bildas på spelplanen – då blir den totala vinstsumman din! Då kan läsa mer om alla roliga funktioner och testa sloten hos Casumo!

Spela Dr.Dolittle på Casumo nu! 

Vad är Quickspin?

Quickspin är en av de bästa svenska spelleverantörerna idag med sin bas i Stockholm och Malta. Quickspin grundades 2011 efter de har de bara gått spikrakt uppåt! Quickspin har vunnit många prestigefyllda casinopriser och är kända för att leverera slots av toppklass för både dator och mobil. Med ett motto “Vi skapar världens häftigaste videoslots”, förstår man att man inte kommer bli besviken!