leovegas-båstad

LeoVegas tar med dig till Båstad!

leovegas-båstad

Sommarsuccén är tillbaka med LeoVegas som huvudsponsor

Är du ett tennisfan som alltid velat uppleva den otroligt spännande tennisveckan i Båstad? Då kommer du verkligen gilla dagens nyhet! Nu har nämligen LeoVegas släppt en kampanj där du har chansen att vinna ett exklusivt paket till detta härliga event. LeoVegas är nämligen stolta huvudsponsorer till Swedish Open som precis som varje år spelas i Båstad. Under tennisveckan den 14-21 juli kommer självklar LeoVegas finnas på plats och ta hand om de 12 lyckliga vinnarna. Missa inte din chans att få va med på den otroliga tennisfesten i Båstad! För att kunna delta i kampanjen måste du som alltid tacka ja till kommunikation och erbjudanden i inställningarna på ditt LeoVegas-konto! Har du inget konto? Klicka på knappen nedan!

Registrera dig på LeoVegas nu!

I Prispaket till Båstad igår det

Mellan den 14 april och 30 juni kommer det att delas ut ett prispaket i veckan till en slumpmässig vinnare! För att bli en av de lyckliga 12 vinnarna så måste du ha gjort en insättning under 2019, det är allt! Du kan max vinna 1 prispaket och insättningar gjorda före den 1 januari 2019 kvalificerar inte för den här kampanjen. Eventuell vinst går inte att byta ut mot kontanter.

Det exklusiva prispaketet gäller för dig och en vän. Ni kommer få åka till Båstad Swedish Open mellan datumen 14-21 juli 2019 och bo en natt på hotell! I paketet ingår det även två betalda måltider och tillträde till LeoVegas VIP Lounge inne på tennisstadion. Ni kommer även få gå på en fest under kvällen!

Kampanjen “Båstad Swedish Open” pågår mellan den 14 april och den 21 juli 2019.

Registrera dig på LeoVegas och delta nu!

 

Insättningar via alla enheter som mobil, dator och surfplatta gills i denna kampanj, Men det är endast spelare som är registrerade i Sverige som kan vinna ett av de 12 exklusiva prispaketen!